Magamról:

Hegedüs Monica vagyok, Diplomás Bowen technika alkalmazó.

A férjem által kerültem Pécsre, ebbe a gyönyörű városba, ami a mai napig is tud újdonságokat szerezni.

A közgazdász diplomám megszerzése után pár évet dolgoztam a szakmában de valami másra vágytam és jött egy lehetőség Ausztriában is megmérettetni magam, amikor egyebek mellett megismerkedtem a Bowen nagyszerű hatásával ami rögtön elvarázsolt. Elhatároztam, hogy én is az alkalmazója leszek és amint lehetőségem nyílt rá Magyar és Osztrák egyesületeken belül elsajátítottam a technikát.

A képzések ideje alatt szigorú követelményeknek kellett megfelelni, mely többek között igen sok gyakorlati órát is jelentett. Ezen időszak a sok pozitív visszajelzés miatt megerősített abban, hogy a Bowen az én hivatásom.

Továbbra is részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy a kompetenciámat egyre növeljem, és nem utolsó sorban terveim között szerepel még a kisállat Bowen technika alkalmazása is.

Megtisztelőnek érzem, hogy a Magyar Bowen Egyesület elismert tagja vagyok, és hogy hivatásommal az emberek szolgálatára lehetek.

Szakmai továbbképzések:

  • 2018:  Bowen alapképzés és vizsga   (Magyar Bowen Egyesület)                                          Egészségügyi alapmodul és vizsga (Országos Kórházi Főigazgatóság)
  • 2019:  Bowen haladó 1 képzés (Magyar Bowen Egyesület)
  • 2020: Testolvasás (Magyar Bowen Egyesület)
  • 2021:  Bowen Diploma vizsga (Magyar Bowen Egyesület)                                                        Természetgyógyász alapmodul és vizsga (Országos Kórházi Főigazgatóság)  
  • 2022:  Bowen modul 11 továbbképzés (Magyar Bowen Egyesület)                       Akupresszőr képesítés és vizsga (Országos Kórházi Főigazgatóság)