Névjegy

Hegedüs Monica vagyok, 36 éves Bowen technika alkalmazó. A férjem által kerültem Pécsre, lassan már hetedik éve élek ebben a gyönyörű városban, ami a mai napig is tud újdonságokat szerezni.

A közgazdász diplomám megszerzése után pár évet dolgoztam a szakmában de valami másra vágytam és jött egy lehetőség Ausztriában is megmérettetni magam, amikor egyebek mellett megismerkedtem a Bowen nagyszerű hatásával ami rögtön elvarázsolt. Elhatároztam, hogy én is az alkalmazója leszek és amint lehetőségem nyílt rá Osztrák és Magyar egyesületeken belül elsajátítottam a technikát.

A képzés ideje alatt szigorú követelményeknek kellett megfelelni, mely többek között igen sok gyakorlati órát is jelentett. Ezen időszak a sok pozitív visszajelzés miatt megerősített abban, hogy a Bowen az én hivatásom.

Továbbra is részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy a kompetenciámat egyre növeljem, és nem utolsó sorban terveim között szerepel még a kisállat Bowen technika alkalmazása is.

Megtisztelőnek érzem, hogy a Magyar Bowen Egyesület elismert tagja vagyok, és hogy hivatásommal az emberek szolgálatára lehetek.